Robert Nijkamp,

Accountmanager Varkens

Gerard Scholman, 

Benschop

Ik bespaar jaarlijks €13.000,-

Wilco Harmsen, Hengelo

Het water is nu gewoon lekkerder

Leo Kuijpers, Somewhere

100 gram groei per dag meer dankzij verbeterde waterkwaliteit

Wim Wolters, Gelders Laren

Varkens hebben altijd schoon water

Varkenshouderij

Met Watter verbetert uw bedrijf. Door een hogere hygiënestandaard neemt de diergezondheid toe, met hogere groei en minder uitval als resultaat. Tegelijkertijd bespaart u op chemicaliën en voerkosten.

"IK BESPAAR JAARLIJKS €13.000,-"

Op de gesloten varkenshouderij van Gerard Scholman worden dieren sinds 2018 voorzien van schoon water door de Watter-machine.

"Ik bespaar jaarlijks € 13.000 aan zuren en chloordioxide en het water is schoner dan ooit!"

Het Watter systeem

Het Watter systeem is een revolutionaire technologie dat ter plekke een duurzaam desinfectiemiddel maakt. Dit desinfectiemiddel wordt automatisch toegevoegd aan uw waterleidingen en houdt zo het drinkwater van uw varkens perfect schoon.

Met het Watter systeem heeft u geen dure zuren en giftige chemicaliën meer nodig. Het is effectief, veilig en toegestaan.

Effectiever én voordeliger

Neem afscheid van dure zuren en giftige chemicaliën. TNO heeft in onafhankelijk onderzoek aangetoond dat Watter effectiever is dan chemische desinfectiemiddelen, zoals chloor (dioxide).

Wist u bovendien dat de gemiddelde terugverdientijd van het Watter-systeem slechts anderhalf jaar is? Gebruikers ervaren betere dierprestaties, terwijl de operationele kosten nihil zijn.

Experts bieden zekerheid

Elke Watter-gebruiker krijgt ondersteuning van ervaren microbiologen. Na ingebruikname van het Watter systeem garanderen zij de kwaliteit van het drinkwater, dat bovendien altijd onafhankelijk wordt gecontroleerd. Hierdoor geniet u van de zekerheid van perfect water.

Altijd in de buurt

Met honderden installaties in heel Nederland is er altijd een tevreden Watter-gebruiker bij u in de buurt. Lees meer ervaringen via de knop hieronder of neem contact met ons op voor een specifieke vraag naar referenties.

 

Ook uw rendement verbeteren?

Bel ons tijdens kantooruren op tel. 0592 715 300 of laat een bericht achter via het contactformulier.

tel. 0592 715 300

 
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Watter B.V.