Webinar: Bestrijding biofilm in de voedingsindustrie

De webinar werd live gepresenteerd op 23 maart 2021, maar helaas kon niet iedereen op dat moment deelnemen. Daarom stellen we de opname van de webinar gratis beschikbaar. Het enige dat u hoeft te doen is deze aan te vragen via het formulier hiernaast.  

Inhoud webinar

Biofilm in de voedingsindustrie is een grote uitdaging. Het is een hardnekkig probleem met invloed op de kwaliteit en houdbaarheid van uw producten. Kennis over biofilm helpt om een structurele aanpak te krijgen tegen biofilm en daarom organiseert Watter het webinar "Bestrijding van biofilm in de voedingsindustrie".

Inhoud webinar

  • Introductie Watter en onze technologie
    Alfred Koop - Directeur Watter

  • Hoe bestrijden wij biofilm?
    Reinoud Homan, MSc - Microbioloog Watter

  • Ervaring met bestrijding biofilm
    Bert Blaauw - QA Manager Frisian Egg

Webinar terugkijken?

Vul dit formulier in en u ontvang de link waar u de webinar gratis kunt bekijken op een moment dat u past.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.