Overslaan en ga direct naar de inhoud

Webinar: Bestrijding biofilm in de voedingsindustrie

23 maart 2021 - 15.00 uur

Biofilm in de voedingsindustrie is een grote uitdaging. Het is een hardnekkig probleem met invloed op de kwaliteit en houdbaarheid van uw producten. Kennis over biofilm helpt om een structurele aanpak te krijgen tegen biofilm en daarom organiseert Watter het webinar "Bestrijding van biofilm in de voedingsindustrie".

Programma

23 maart 2021 - 15.00 uur

  • Introductie Watter en onze technologie
    Alfred Koop - Directeur Watter

  • Hoe bestrijden wij biofilm?
    Reinoud Homan, MSc - Microbioloog Watter

  • Ervaring met bestrijding biofilm
    Bert Blaauw - QA Manager Frisian Egg

Schrijf u nu in!

Na inschrijven sturen we u de online link van het webinar toe.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.