Overslaan en ga direct naar de inhoud

Desinfectie van proceswater

✓ Effectief tegen biofilm en microbiologically induced corrosion (MIC)

✓ Effectief tegen o.a. listeria, pseudomonas en salmonella 

✓ Zonder het gebruik van dure chemicaliën: volledig biologisch afbreekbaar

✓ Veilig in gebruik

Vervang dure en schadelijke chemicaliën door een systeem waarmee u zelf op locatie een duurzaam en bewezen effectief desinfectiemiddel maakt. Dit betekent dat u verzekerd bent van structureel kiemvrij water. 

Optimalisatie van bedrijfsprocessen door desinfectie

Bert Blaauw - Frisian Egg

“Zonder chemicaliën vrij van biofilm in ons proceswater”

‘Door de jaren heen is er biofilm ontstaan in ons leidingwerk. We spoelden op gezette tijden met chemicaliën, maar de werking daarvan bleek steeds maar tijdelijk.'

Quality Manager Bert Blaauw van Frisian Egg in Drachten was jaren op zoek naar een structurele, effectieve desinfectiemethode. Het Watter systeem was voor hem dé oplossing.

Watter = veilige en effectieve desinfectie

Het Watter systeem is een revolutionaire technologie dat ter plekke een duurzaam desinfectiemiddel maakt.

Met het Watter systeem heeft u geen dure en giftige chemicaliën meer nodig. Het is effectief, veilig en toegestaan

Watter systeem
Collall directeur Patrick van Rhijn over Watter

Patrick van Rhijn - Collall B.V.

“Schoon water garandeert onze kwaliteit”

'Bij Collall maken we lijm- en verfproducten, onder meer op waterbasis en voor de meerderheid van de basisscholen in Nederland,' vertelt directeur Patrick van Rhijn. 'In onze productie is de kwaliteitscontrole daarom ontzettend belangrijk. Voorheen hadden we veel last van gisten in de grondstof. Hierdoor gingen verpakkingen bol staan en stonken de producten enorm.

'Met Watter hebben wij ons productieproces geoptimaliseerd waardoor wij nauwelijks meer kwaliteitsverlies hebben. We kunnen hierdoor de gisten en andere micro-organismen uitsluiten van onze productielijnen. Het is veilig en makkelijk in gebruik en ik zou niet meer zonder willen.'

De duurzame oplossing voor levensmiddelen

Bij de voedselproductie is het van levensbelang om de kwaliteit te garanderen. Met het Watter systeem kunt u op veilige wijze de kwaliteit van uw proceswater beheersen, zonder dat er schadelijke residuen of smaakafwijkingen ontstaan in uw bedrijfsproces.

Garandeer de optimale microbiologische kwaliteit van uw proceswater

Whitepaper: Over proceswater

Kiemdruk in het drinkwater kan de oorzaak zijn van onder meer kwaliteitsverlies en ongewenste geuren en smaken. Naast reiniging zijn er ook desinfectiestappen nodig. In deze whitepaper vindt u uitleg en tips over schoon water op uw bedrijf.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.