Overslaan en ga direct naar de inhoud

Bloembollen

Effectieve en veilige ontsmetting

Een hoge bodemvruchtbaarheid en gezonde, sterke gewassen; dat is wat iedere akkerbouwer en teler wil. Met Watter bent u verzekerd van totale reductie van micro-organismen tijdens het verwerkingsproces. Watter is uitgebreid getest en effectief tegen onder meer PIAMV, woekerziek en Erwinia.

Bloemenbollen desinfectie

Gezonde, sterke gewassen

 

Voorkomen is beter dan genezen. In alle situaties waar de bestrijding van bacteriën, schimmels en virussen een grote uitdaging is, kan Watter worden toegepast. Watter is effectiever dan de meeste traditionele desinfectiemiddelen. Het is volkomen veilig en duurzaam.

Watter = residu vrij

 

Het Watter systeem is een revolutionaire technologie dat ter plekke een duurzaam desinfectiemiddel maakt.

Met het Watter systeem heeft u geen dure en giftige chemicaliën meer nodig. Het is effectief, veilig en toegestaan voor het desinfecteren van verwerkingslijnen en proceswater.

Watter systeem

De bloembollensector heeft met Watter een duurzaam alternatief om verspreiding van bacteriën, schimmels en virussen in het verwerkingsproces tegen te gaan zonder residuen die achterblijven in het milieu.

Weijnand Saathof, gewasonderzoeker bij onderzoeksinstituut HLB

Weijnand Saathof, gewasonderzoeker bij onderzoeksinstituut HLB over Watter
Bestrijd ziektekiemen

Ziektekiem-vrij zonder gifstoffen

 

Reguliere desinfectiemiddelen, zoals formaldehyde en waterstofperoxide, kunnen door Watter worden vervangen. Het is een krachtig wapen tegen fusarium, het plantago asiatica mosaic virus (PlAMV), woeker en andere bacteriën, virussen en schimmels.

Neem contact op

Bel ons tijdens kantooruren op tel. 0592 715 300 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Vul hier uw gegevens in