Overslaan en ga direct naar de inhoud

HOCl van Watter: De effectieve en milieuvriendelijke oplossing voor desinfectie van water

In de huidige tijd waarin hygiëne en gezondheid belangrijker zijn dan ooit tevoren, is het vinden van een effectieve en veilige oplossing voor desinfectie van groot belang. Traditionele desinfectiemiddelen zijn niet altijd even veilig en effectief en kunnen zelfs schadelijk zijn voor mens en milieu. Gelukkig biedt Watter nu de toekomst van desinfectie: HOCl.

Watter biedt een innovatieve oplossing voor desinfectie die gebaseerd is op elektrolyse. Hierdoor kunnen we een veilige en effectieve desinfectieoplossing genaamd Hypochlorous Acid (HOCl) produceren. In tegenstelling tot traditionele desinfectiemiddelen is HOCl een natuurlijke verbinding die niet schadelijk is voor mens en milieu. Bovendien is HOCl een effectief middel tegen schadelijke micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels.

HOCl proces

Voordelen van HOCl ten opzichte van andere desinfectie:

  • HOCl is een veilige en effectieve desinfectieoplossing die niet schadelijk is voor mens en milieu.
  • Elektrolyse-apparaten van Watter zijn eenvoudig in gebruik en vereisen geen chemische additieven of gespecialiseerde training.
  • HOCl is een natuurlijke verbinding die een krachtige desinfecterende werking heeft en geen giftige bijwerkingen heeft.
  • HOCl is goedkoper en milieuvriendelijker dan traditionele desinfectiemiddelen.
  • Onze elektrolyse-apparaten zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

Watter is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van elektrolyse-apparaten voor de productie van HOCl. Met onze apparaten kunt u traditionele desinfectiemiddelen vervangen door een veiligere, effectievere en natuurlijkere oplossing. Onze apparaten zijn eenvoudig te gebruiken en hebben geen gespecialiseerde training nodig, waardoor ze geschikt zijn voor een veel aantal aan toepassingen.

Bescherm uw omgeving op een veilige, effectieve en natuurlijke manier met HOCl van Watter.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!