Wij zijn Watter

In 2008 is Watter opgericht door tweelingbroers Arjan en Alfred Koop. Na jaren van ontwerpen, testen en verbeteren is het gelukt om het Watter-systeem te ontwikkelen. Een machine dat een zeer effectief en tegelijkertijd veilig desinfectiemiddel produceert uit slechts stroom, zout en water.

Sindsdien is Watter enorm gegroeid en hebben we  honderden klanten in meer dan negen landen. Altijd zijn we daarbij trouw gebleven aan onze kernwaarden: integriteit, toewijding en vindingrijkheid. De samenwerking binnen het team van wetenschappers, technologen en ondernemers zorgt ervoor dat elke klant specialistische begeleiding krijgt met als resultaat een zo groot mogelijke impact op een duurzamere wereld.

Onze missie:

Het mogelijk maken van effectieve desinfectie, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën.

Onze werkwijze

Om onze missie waar te kunnen maken bestaat ons team uit onder meer gepromoveerde wetenschappers en technologen. Hiermee kunnen we de hoogste kwaliteit van onze producten en service garanderen. Elke klant wordt persoonlijk begeleid en alle bevindingen zijn wetenschappelijke onderbouwd.

Deze praktische aanpak levert ook veel nieuwe vragen en ideeën op. Doordat we al onze producten en toepassingen zelf ontwikkelen, kunnen we ons portfolio op verantwoordelijke wijze steeds verder uitbreiden. Hierdoor blijven we aansluiten op de wensen van onze klanten en vergroten we onze impact. Zo komen we elke dag een stap dichterbij onze visie voor de toekomst: een wereld waarin duurzame desinfectie de norm is.

watter_experts_in_het_laboratorium.jpg

tel. 0592 715 300

 
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Watter B.V.