Overslaan en ga direct naar de inhoud

Lancering Topsectoren film over Watter

 

Vandaag is de Topsectoren video over Watter gelanceerd. Het idee achter het filmpje is afkomstig van Agenschap NL, een onderdeel van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I). De overheid heeft hiervoor een aantal innovatieve bedrijven geselecteerd uit verschillende sectoren, die het visitekaartje van innovatief Nederland zijn.

Door het innovatieve karakter en ambitie was Watter als een van de eerste bedrijven gevraagd om deel te nemen aan het filmproject. Tijdens de opnames werd gekozen om het filmpje in twee delen op te nemen, het eerste deel bij de productielocatie waar de technologie en de unieke eigenschappen van het Watter systeem worden uitgelegd. Het tweede deel laat de toepassingen zien. Daarom werd dit deel bij een klant van Watter gefilmd. Het betreffende bedrijf wordt gezien als voorloper op Europees niveau in de agrarische sector.

Naast de video is er ook een interview gehouden met Alfred Koop, een van de oprichters van Watter.

Watter wil de mensen van Agenschap NL bedanken voor dit initiatief en daarnaast ook de mensen die meegeholpen hebben op locatie door hun gastvrijheid en medewerking te betuigen aan dit project om Nederlandse innovaties op de kaart te zetten.