Schoon drinkwater voor pluimvee

Zekerheid over het drinkwater van uw leghennen, vleeskuikens en ouderdieren

Met Watter verbetert uw bedrijf. Door een hogere hygiënestandaard neemt de diergezondheid toe, met minder uitval, minder Salmonella en hogere groei als resultaat. Watter verzorgt schoon drinkwater voor alle soorten pluimveehouderijen.

"Watter levert gezonde vleeskuikens en tijdwinst voor de pluimveehouder op."

Vleeskuikenhouder Eddy Janssen uit het Brabantse Odiliapeel koos voor het systeem van Watter: “Ik merk dat de watergift van de drinklijnen hoger is en ik voeg geen chloren of zuur meer toe."

Het Watter systeem bespaart hem veel geld aan waterperoxide, zuren en kosten voor de dierenarts. ”Ook levert het systeem gezonde vleeskuikens en een tijdwinst voor de pluimveehouder op."

Het Watter systeem

Het Watter systeem is een revolutionaire technologie dat ter plekke een duurzaam desinfectiemiddel maakt. Dit desinfectiemiddel wordt automatisch toegevoegd aan uw waterleidingen en houdt zo het drinkwater van uw kippen perfect schoon.

Met het Watter systeem heeft u geen dure zuren en giftige chemicaliën meer nodig. Het is effectief, veilig en toegestaan.

"Het resultaat is onmiddelijk te zien"

Op pluimvee- en varkensbedrijf Mevar is het water al sinds 2015 elke dag volledig vrij van biofilm en kiemen.

 

Eigenaresse Marijke Folkers - in 't Hout: "We zagen na installatie de waterleidingen onmiddelijk schoner werden. Hierdoor garanderen we optimaal drinkwater voor onze dieren."

Effectiever én voordeliger

Neem afscheid van dure zuren en giftige chemicaliën. TNO heeft in onafhankelijk onderzoek aangetoond dat Watter effectiever is dan chemische desinfectiemiddelen, zoals chloor (dioxide).

Wist u bovendien dat de gemiddelde terugverdientijd van het Watter-systeem slechts anderhalf jaar is? Gebruikers ervaren betere dierprestaties, terwijl de operationele kosten nihil zijn.

Altijd in de buurt

Met honderden installaties in heel Nederland is er altijd een tevreden Watter-gebruiker bij u in de buurt. Lees meer ervaringen via de knop hieronder of neem contact met ons op voor een specifieke vraag naar referenties.

Ook beginnen met besparen?

 

Vul hieronder uw gegevens in. We bellen u binnen een werkdag om het rendement op uw bedrijf te optimaliseren.

tel. 0592 715 300

 
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Watter B.V.