Robert Nijkamp,

Accountmanager Melkvee

"De productie is met 700 kg per koe gestegen."

“Ik wil zeker weten dat het water goed is. Het is tenslotte 67% van het rantsoen," vertelt Ynze Tiesema uit Langezwaag. "Ik ben ervan overtuigd dat beter water goed is voor de gezondheid en vruchtbaarheid van de koeien.“

Melkveehouderij

Met Watter verbetert uw bedrijf. Door een hogere hygiënestandaard neemt de diergezondheid toe, met hogere melkproductie en lager celgetal als resultaat. Ontdek hieronder hoe Watter melkveehouderijen verbetert.

Het Watter systeem

Het Watter systeem is een revolutionaire technologie dat ter plekke een duurzaam desinfectiemiddel maakt. Dit desinfectiemiddel wordt automatisch toegevoegd aan uw waterleidingen en houdt zo het drinkwater van uw varkens perfect schoon.

Met het Watter systeem heeft u geen dure zuren en giftige chemicaliën meer nodig. Het is effectief, veilig en toegestaan.

"Meer plezier en productie"

‘De koeien ogen gezonder en gedragen zich er ook naar. We zien duidelijk verschil in drinkbakken en in de stal. We melken nu ruim 10.000 liter melk en dit stijgt nog steeds.’

Effectiever én voordeliger

Neem afscheid van dure zuren en giftige chemicaliën. TNO heeft in onafhankelijk onderzoek aangetoond dat Watter effectiever is dan chemische desinfectiemiddelen, zoals chloor(dioxide).

Wist u bovendien dat de gemiddelde terugverdientijd van het Watter-systeem slechts anderhalf jaar is? Gebruikers ervaren betere dierprestaties, terwijl de operationele kosten nihil zijn.

"Het hoofd weer boven water"

Melkveehouder Minne Bergsma uit het Friese Suwâld desinfecteert het drinkwater voor zijn dieren met Watter. Hierdoor produceert hij per jaar 100.000 liter melk meer.

Experts bieden zekerheid

Elke Watter-gebruiker krijgt ondersteuning van ervaren microbiologen. Na ingebruikname van het Watter systeem garanderen zij de kwaliteit van het drinkwater, dat bovendien altijd onafhankelijk wordt gecontroleerd. Hierdoor geniet u van de zekerheid van perfect water.

Altijd in de buurt

Met honderden installaties in heel Nederland is er altijd een tevreden Watter-gebruiker bij u in de buurt. Lees meer ervaringen via de knop hieronder of neem contact met ons op voor een specifieke vraag naar referenties.

"Zekerheid over het drinkwater van mijn koeien"

Hessel-Jan Jensma uit Miedum: "Oppervlaktewater kan een risico zijn voor mijn dieren. Doordat ik met Watter werk sluit ik deze infectiebron uit. Dit zag ik direct terug in de drinkbakken en geeft mij zekerheid over de kwaliteit van het water."

 

Ook uw rendement verbeteren?

Bel ons tijdens kantooruren op tel. 0592 715 300 of laat een bericht achter via het contactformulier.

tel. 0592 715 300

 
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Watter B.V.